Patakmenti Vendégház - Casa de oaspeți Patakmenti

Comuna Lazarea,sat Ghiduț,jud.Harghita

Fără Evaluare from 0 reviews
0/5
0% of guests recommend

Descriere

Capacitate: 12 adulți în 5 spații de cazare

Casa de oaspe?i (Patakmenti vendeghaz) poate gãzdui 10-12 persoane adulte,

-are 5 camere cu baie proprie

-o bucãtãrie complect utilatã si un living cu masã de 12 persoane.

La cerere putem oferi si mãncare.

În curte parcare pentru masini, 

loc de joacã pentru copii, mini teren de fotbal, ciubãr cu apã sãratã si o terasã închisã de 40 metri pãtrati utilatã complect (veselã, grãtar, cuptor, sobã si ceaon).

 

Tudnivalók:
A Patakmenti Vendégház egy 10-12 férőhelyes szálláshelyiség. Van 5 szoba, mindegyikük külön fürdővel rendelkezik. Egy konyha teljes felszereltséggel és egy 12 személyes ebédlővel. Igényelhető a szállással együtt a reggeli és az estebéd. Udvarán található játszótér a gyerekek számára, focipálya és dézsázási lehetőség is van. Az udvart gazdagítja egy filagória, amely remek lehetőséget nyújt a grillezésre és bográcsolásrsa.
.......................................
In the Riverside Guest House you can have 10-12 people to sleep there. There are 5 room, all of them have a toilet. There's one kitchen, fully equiped and one dining room for 12 people. You can ask for breakfast and for dinner too. There's a kindergarden for the kids, inside the courtyard, a footbal pitch and you can also use the tub outside the house (or so to say use the Jacuzzi). If that's not enough, there's also a filagoria in the courtyard, which gives a good opportunity to grill or to cook in a cauldron.
....................................
Das Gasthaus hat 5 zimmern, alles eigenes Badezimmer. Zusammen gibt es 10-12 platze. Es gibt auch eine Küche, die mann benutzen kann . Im Hof gibt es Spielplatz für die Kinder , ein Fußball platz und mann kann auch die Wanne benutzen . Es gibt auch platz für Grill. Es gibt Frühstück und auch Abendessen im Gasthaus.
..........................................
Helymeghatározás:
A Patakmenti Vendégház, falusias környezetben, Güdüc falu központjában, Gyergyószárhegytől 5 kilóméterre helyezkedik el a Pricske hegy lábánál. Közigazgatásilag Gyergyószárhegyhez tartozik , állandó lakossága körülbelül 120 személy, akik nagyon barátságos, közvetlen, kedves és egyszerű emberek. E kis falut gazdagítja : egy római Katólikus templom; egy kisbolt, ami a vendégháztól 20 méterre található; a hidegkúti pihenő; az Enduro Cross pálya; a welnessi fürdőhelyiség , ami 500 méter távolságra található; a művelődési ház és az a csend meg nyugalom ami a pihenéshez maximálisat nyújt.
Céljaink:
A céljaink ,hogy az idegenlátogók jól érezzék magukat nálunk, az itteni sajátos ízek, helyek megismertetése. A falu hagyományainak és életmódjának bemutatása. A minőségi kaja szállás biztosítása
Vendégház adottságai:
Az 5 szoba és a fürdők: Mindegyik szobába kétszemélyes franciaágyak kerültek. Kemény vákumú matraccal. A szobákban még található az ágyak mindkét oldalán 2 éjjeliszekrény éjjelilámpával és egy ruhásszekrény. A fürdőszobák tuskabinosak , amik kirakott csempéből állnak és falai üvegből vannak. Egy kagyló található ezekkel szemben mindenik fölött pedig tükör és mellettük egy WC. A konyha Egy kiránduláson fontos, hogy finom ételek kerüljenek az asztalra. A feltételeket biztosítottuk. A konyhában elektromos tűzhely és sütő, mikrohullámos sütő, kávéfőző, vízforraló és egy nagy kombinált hűtő-fagyasztó szekrént található. Az étkező Az étkezőben 12 személyes asztal mellett fogyasztható el jóízűen az elkészített étel, de a filagóriában talán hangulatosabb ez a családi program. Az étkező jó színtere lehet egy közös filmnézésnek, de izgalmasabb program egy jó kártya, vagy társasjáték partira. Fűtés Radiátoros központi fűtése van a háznak. Filagória A filagória egy 20 személyes étkezőasztallal, kemencével, grillsütővel, mosogatógéppel, elektromos tűzhellyel meg sütővel és 2 darab hűtővel van felszerelve.
Elérhetőség:
Hurubă Éva
0742 350 969
0749 405 912
evahuruba@gmail.com

Facilități

WiFi gratuit inclus
Parcare
Zonă pentru fumători
Aer Conditionat
Fumatul interzis
Incălzire
Terasă
Frigider în unitate
Foișor în curte
Grătar/barbeque
Gradină/curte
Acces la bucătarie

Facilități

Închiriere întreaga unitate
Foișor în curte
acces la bucătarie
gradină/curte
aer condiționat

Camere Disponibile

{{room.title}}

{{type.price_html}}
{{total_rooms}}
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
{{total_price_html}}
Total Price: {{total_price_html}}
Pay now {{pay_now_price_html}}
Proprietatea nu are prețuri afișate pentru perioada solicitată de către dvs, vă rugăm selectati o alta dată !

Tipul Propietății

Vila

Reguli

Check In
Check Out
Comuna Lazarea,sat Ghiduț,jud.Harghita
0/5
Fără Evaluare
Based on 0 evaluări
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
No Review
You must log in to write review

Patakmenti Vendégház - Casa de oaspeți Patakmenti

+40745030901


See Location On Map

Tipul Propietății

Vila